AUDiM – Vzdělávání dospělých v digitálním marketingu


AUDiM
AUDiM
  Realizace: 2022-2024

Koronavirová pandemie urychlila nastupující digitální transformaci a zasáhla všechny ekonomické sektory. Míra využívání digitálních technologií se v jednotlivých sektorech liší, ale napříč ekonomikou roste její význam.

Hlavním cílem projektu je posílit digitální kompetence dospělých účastníků vzdělávání, zejména starší generace a zaměstnanců neziskových organizací a srozumitelným způsobem jim vysvětlit základní principy digitalizace a její přínosy.

Hlavním plánovaným výstupem projektu je vzdělávací materiál pro dospělé, a to zejména zaměstnance neziskových organizací, v digitálním marketingu.

www.audim-digital.eu


18.01.2024 Digitální marketing pro neziskové organizace v e-learningovém kurzu


Projekt AUDiM realizovaný ve spolupráci s partnery z Litvy, Slovinska a Nizozemska byl úspěšně dokončen s koncem roku 2023. Hlavním výstupem projektu je e-learningový kurz o digitálním marketingu a jeho využití v neziskovém sektoru.

Jde o komplexní výukový materiál, volně dostupný z webových stránek.
Kurz tvoří minimum teoretických informací, důraz je kladen na praktické příklady využití, konkrétní tipy a ukázky dobré praxe. Součástí kurzu jsou i podcasty a online příručka.
Kurz byl primárně vytvořen pro pracovníky v neziskovém sektoru, ale jeho využití je mnohem širší. Zajímavé informace zde mohou najít všichni, kteří mají zájem o téma digitálního marketingu.

19.10.2023 Pilotáž jako hlavní téma online setkání


Partneři projektu Audim se znovu sešli online, aby probrali aktuální téma projektu - pilotáž.

Diskutovali zejména o tom, jakým způsobem osloví cílovou skupinu a také o zapojení neziskových organizací do pilotáže. Ta by se měla spustit v následujících dnech.

Fotografie z online meetingu - kliknutím zobrazíte větší fotografii

25.09.2023 Projektové setkání v Kaunasu


Setkání k projektu Audim, které proběhlo dne 25.9. 2023 v litevském Kaunasu jsme se bohužel nemohli osobně zúčastnit, využili jsme ale alespoň příležitosti připojit se online.

Hlavním tématem byla technická stránka vydávání certifikátů zapojeným účastníkům, kteří dokončí online kurzy vytvořené v rámci projektu.

Fotografie ze setkání - kliknutím zobrazíte větší fotografii

21.04.2023 Úspěšné setkání zástupců partnerských organizací v Burgh Haamstede


Ve dnech 20.-21.4.2023 se konalo již třetí osobní setkání zástupců partnerských organizací v projektu AUDiM. Hostitelem byla nizozemská organizace Pro Work a na programu bylo především naplánování dokončení digitálního obsahu e-learningu a způsob jeho doručení cílové skupině.

Tu tvoří především zaměstnanci neziskového sektoru. V diskuzi byl prostor i ke sdílení námětů a zkušeností mezi účastníky k realizaci pilotního ověření připravovaného kurzu. Další a poslední osobní setkání je plánováno na září 2023 v litevském Kaunasu.

Fotografie ze setkání - kliknutím zobrazíte větší fotografii

07.11.2022 Druhá schůzka projektu AUDiM v Lublani


Druhou příležitostí pro osobní setkání partnerských organizací projektu AUDiM byla schůzka ve slovinské Lublani, která se uskutečnila 13. – 14.10.2022.

Bohužel byla osobní jen částečně, jeden z partnerů se ze zdravotních důvodů ke schůzce připojil online. Nicméně, žádné technické potíže nekomplikovaly výbornou atmosféru, ve které se setkání uskutečnilo. Účastníci diskutovali a následně schválili vytvořený mikro-learningový kurz a dohodli se na dalších aktivitách, kdy budou vytvářet podpůrné video materiály a textovou příručku. Diskutovalo se již i zapojení cílové skupiny do pilotního ověření. Výstupy budou brzy zveřejněny na webové stránce projektu.


Fotografie ze setkání - kliknutím zobrazíte větší fotografii

18.07.2022 Partnerské setkání v Praze


Ve dnech 14. až 15.7.2022 se konalo partnerské setkání projektu AUDiM v Praze.

V produktivní a příjemné atmosféře zástupci partnerských organizací diskutovali zejména jak vytvořit mikro-learningové kurzy tak, aby byly užitečným nástrojem pro cílovou skupinu, kterou tvoří dospělí účastníci vzdělávání a konkrétně zaměstnanci neziskových organizací. Všichni již s vývojem vzdělávacího obsahu začali a po meetingu se ujistili, jak v práci pokračovat.


Fotografie z meetingu - kliknutím zobrazíte větší fotografii