TENDER


TENDER
TENDER
  Realizace: 2019-2022

Webová aplikace TENDER propojuje poptávku na trhu práce a nabídku pracovní síly osob se zdravotním znevýhodněním, zejména těch, pro které je obtížné nalézt vhodné zaměstnání bez individuální podpory.

Počet osob se zdravotním znevýhodněním, které mají práci, roste i v době ekonomického růstu jen velmi pomalu. Projekt TENDER vychází ze zjištění, že pracovních příležitostí je na trhu více. Nabízí řešení ve webové aplikaci TENDER, která bude volně dostupná pro zprostředkovatele zaměstnání. Standardizované formuláře umožní vkládání profilů uchazečů a párování s nabídkou pracovních míst zaměstnavatelů.
Projekt je realizován v pěti evropských zemích: Nizozemsku, Belgii, Itálii, Španělsku a České republice.


Letáček ke stažení zde.

Fotografie ze setkání - kliknutím zobrazíte větší fotografii


08.07.2022 Závěrečný meeting v Bitontu


Po sérii online schůzek se podařilo v rámci projektu TENDER uspořádat závěrečné osobní setkání partnerských organizací. Konalo se v italském městě Bitonto. Na programu bylo zejména zdárné ukončení všech plánovaných výstupů projektu.

Účastníci diskutovali o dalším využití aplikace TENDER různými aktéry trhu práce. Plánovaly se nutné kroky k udržitelnosti výstupů a také jeho možnému pokračování. Projekt se nesl v příjemné atmosféře.

Fotografie z meetingu - kliknutím zobrazíte větší fotografii

11.05.2022 Projekt TENDER vstupuje do závěrečné fáze


O aktuálním dění v projektu TENDER informuje květnový newsletter. V projektu se podařilo vytvořit plánované výstupy a ve všech zapojených zemích nyní probíhají informační a propagační aktivity.

Stáhněte si aktuální newsletter zde.

23.07.2021 Školení C1


V týdnu od 12. do 16. července 2021 se konalo školení C1 projektu Erasmus+ Tender, kvůli pokračující nepříznivé situaci s pandemií Covid-19 znovu v online prostředí. Cílem projektu Tender je vyvinout webovou aplikaci, která pomůže zprostředkovatelům podpořit osoby se zdravotním postižením při hledání dlouhodobého zaměstnání.

Součástí školení byli také zprostředkovatelé, kteří sdíleli své připomínky a myšlenky s partnery projektu.


Fotografie ze školení - kliknutím zobrazíte větší fotografii

18.01.2021 Druhý Newsletter TENDER informuje o vývoji webové aplikace


Téma trhu práce nabývá na aktuálnosti vzhledem k ekonomickým dopadům epidemie COVID-19. V projektu TENDER vytváříme webovou aplikaci pro zprostředkovatele na trhu práce, která má usnadnit spárování nabídky volných pracovních míst a uchazečů o zaměstnání z řad osob se zdravotním postižením.

Newsletter informuje o průběhu vývoje projektu ke konci roku 2020.

Newsletter ke stažení naleznete zde.

18.02.2020 Vychází první informační bulletin TENDER


Právě vyšel první bulletin projektu Tender, který má za cíl propojit poptávku na trhu práce a nabídku pracovní síly osob se zdravotním znevýhodněním , zejména těch, pro které je obtížné nalézt vhodné zaměstnání bez individuální podpory.

Newsletter ke stažení naleznete zde.